Plaats hier gratis uw website!
Uw advertentie
Zoek hier voor een term of een website:
Kerst Tips van KerstCircus

Kerstboom, kerstips, kerstversiering, kerstboom

Hier onder staan enkele tips voor een veilige en mooie kerstboom.

Een tip voor als u een kerstboom koopt is dat u er op let dat aan deze boom een kluit zit. Hierdoor kunt u de kerstboom steeds wat water geven als u hem binnen heeft staan. Zodat de kerstboom minder uit droogt. Hierdoor heeft u minder last van naalden, want als de kerstboom minder uit droogt vallen de naalden minder snel uit. Daardoor heeft u dan een mooie kerstboom die langer groen en voller blijft.

Als u de kerstboom gekocht hebt dan wil u de kerstboom ook op een mooie plek neer zetten. Hier moet u wel rekening houden dat u hem niet op een warme plek te zetten. Dit is omdat de kerstboom eigenlijk een boom voor buiten is. Hierdoor droogt de kerstboom dus sneller uit als je hem op een warme plek zet. Als u hier nog meer rekening mee wilt houden kun je ook zorgen dat u de wortels kerstboom eerst een paar dagen in een emmer of bak met water zet. Hierdoor behoudt de boom de naalden langer dan normaal. Deze tip geldt voor een boom met en zonder kluit. Maar bij de boom zonder kluit is er een klein verschil met de boom met kluit. Dit verschil is dat je hier glycerine aan het water toe moet voegen, en bij de boom met een kluit niet.

Andere punten waar je op moet letten als je de kerstboom gaat plaatsen zijn:

  • Dat je hem niet bij een verwarming en of open vuur moet zetten dit wegens het gevaar voor brand.
  • Dat je de kerstboom in een grote stevige emmer zet zodat de boom niet kan om vallen en hierdoor alle versiering kapot gaan.
  • Zorg dat de boom vochtig blijft hierdoor vat de kerstboom minder snel vlam
  • Laat de boom één dagje staan op zijn plek en ga dan pas de versiering er in hangen. Dit omdat de takken van de kerstboom nog wat uit zakken. Op deze manier komen de versieringen het beste en het mooiste tot hun recht.


Het laatste punt wat ons dan nog rest is u een hele fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar de wensen.

Kerstboom, kerstips, kerstversiering, kerstboom

Thumbnail Screenshots by Thumbshots